Szerver üzemeltetés

A szerverek biztonságos és hatékony üzemeltetése összetett feladat, és speciális szakértelmet igényel. Legyen szó akár egy webshop szerverről, akár több tucat gépből álló szerverfarmról, 20 éves szerver üzemeltetői tapasztalatunk garantálja a biztonságos és stabil működést.

Állandó felügyelet

Automata monitoring rendszer

24 órás elérhetőség

Bizonyos meghibásodások előrejelzése

Automatikus értesítések

Üzemeltetési feladatok

Linux és Windows szerverek

Biztonsági mentés és archiválás

Frissítések, patchek telepítése

Alkalmazások telepítése

Teljesítmény hangolás, hibaelhárítás

Beszerzés, bérlés, tanácsadás

Szerverek méretezése adott feladatra

Vásárlási tanácsadás, specifikáció

Szerver infrastruktúra modernizálás

Beszerzés, és „kulcsrakész” telepítés

Szerver bérlés Microsoft licenszekkel

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az Ön vállalkozásában milyen szerver operációs rendszereket használnak?

Az Ön vállalkozásában milyen szerver operációs rendszereket használnak?

Vállalkozása hány szervert üzemeltet?

Vállalkozása hány szervert üzemeltet?

Kérjük adja meg a saját, vagy a vállalkozásának a nevét.

Kérjük adja meg a saját, vagy a vállalkozásának a nevét.

Kérjük adja meg email címét*

Kérjük adja meg email címét*

Ha visszahívást szeretne, kérjük adja meg telefonszámát.

Ha visszahívást szeretne, kérjük adja meg telefonszámát.

Egyéb üzenet

Egyéb üzenet

reCAPTCHA field is required please complete!

IT monitoring

Ügyfeleink rendszereinek működését monitorozó rendszerünkkel folyamatosan nyomon követjük, de mi is ez az egész, és miért jó?

Az automata felügyelet, vagy más néven IT monitoring két fontos feladatot lát el.
Egyrészt a napi működést segíti, másrészt a hosszabb távú informatikai beruházásokhoz szolgáltat adatot. Olvass tovább…

Szolgáltatásaink érdekelik, vagy kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+3620 468 39 63

Több kérdése van? Kérjen visszahívást!

9 + 14 =

Küldjön nekünk üzenetet!

12 + 6 =

Szerver üzemeltetés

A biztonság és a hatékonyság alapja!

A digitális korban az informatikai rendszerek és szerverek kulcsfontosságú szerepet játszanak minden vállalkozás és szervezet életében. A szerverek biztonságos és hatékony üzemeltetése nem csupán egy egyszerű feladat, hanem egy összetett folyamat, amely speciális szakértelmet, tapasztalatot és odafigyelést igényel. Ebben a cikkben bemutatjuk, miért fontos a szerver üzemeltetés, és miért érdemes olyan szakértőkre bízni, akik rendelkeznek a szükséges tudással és tapasztalattal.

  • GYORS – 100%
  • EREDMÉNYES – 100%
  • Költségmentes – 100%

Tapasztalat és megbízhatóság

A szerverek üzemeltetése során nem szabad alábecsülni annak fontosságát. Legyen szó egy kisvállalkozás webshopjáról vagy egy nagyvállalat komplex szerverfarmjáról, mindkét esetben az üzleti folyamatok zökkenőmentes működése múlik a szerverek megbízhatóságán és teljesítményén. Az átlagos vállalkozásoknak nincs idejük és erőforrásuk arra, hogy szervereikkel foglalkozzanak, és itt jön képbe a szerver üzemeltetés szakértője.
A mi vállalatunk 20 éves szerver üzemeltetői tapasztalattal rendelkezik, és számos ügyfelünknek biztosítottuk a szervereik stabilitását és biztonságát. Az idő alatt, amit ezen a területen eltöltöttünk, megtanultuk a legújabb technológiákat és módszereket, hogy mindig a legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek.

Állandó felügyelet és automatizált rendszerek

A szerverek állandó felügyelete és monitorozása kulcsfontosságú a hibák és problémák időben történő felismeréséhez és megelőzéséhez. A mi szolgáltatásunk részeként 24 órás elérhetőséget biztosítunk, így bármikor készen állunk reagálni, ha valamilyen probléma merül fel.
Az automatizált monitoring rendszereink segítségével gyorsan észleljük a szerverek teljesítményében vagy biztonságában bekövetkező változásokat. Az ilyen rendszerek azonnal értesítést küldenek, ha probléma merül fel, így még mielőtt az ügyfél észrevenné, mi már dolgozunk a megoldáson. Ennek köszönhetően minimalizáljuk a leállások és a szerverproblémák okozta károkat.

Linux és Windows szerverek kezelése

A Linux és Windows szerverek két különböző operációs rendszertípus, és mindegyiküknek sajátosságai vannak. A szerverek megfelelő kezelése és konfigurálása az operációs rendszertől függően szakértelmet igényel. Szakértő csapatunk mindkét rendszerrel jártas, így biztosítjuk a zökkenőmentes működést.

Z

Biztonsági mentés és archiválás

Az adatok védelme és biztonsági mentése elengedhetetlen a szerverek üzemeltetése során. Az adatvesztés súlyos következményekkel járhat, ezért rendszeres biztonsági mentéseket és archiválást végezünk, hogy az ügyfelek adatai mindig biztonságban legyenek.

Frissítések telepítése

Az operációs rendszerek és szoftverek folyamatosan frissülnek, hogy biztonságosabbak és hatékonyabbak legyenek. Szerver üzemeltetőként fontos, hogy mindig naprakészek legyünk a legújabb verziókkal és frissítésekkel, és gondoskodjunk róla, hogy a szerverek mindig a legstabilabb és legbiztonságosabb állapotban legyenek.

Alkalmazások telepítése

Az ügyfelek üzleti igényeitől függően különböző alkalmazásokat is telepítünk és konfigurálunk a szervereken. Az alkalmazások helyes beállítása és optimalizálása kulcsfontosságú a megfelelő működéshez.

Teljesítmény hangolás és hibaelhárítás

A szerverek teljesítményének optimalizálása és a hibaelhárítás képességeink részét képezik. Amikor probléma merül fel, gyorsan reagálunk, és megkeressük a hiba okát, hogy minél hamarabb helyreállítsuk a szerverek működését.

Szerver diagnosztika, patch management

A folyamatos zavartalan működés érdekében minden szerver összetevőt és munkaállomást folyamatosan monitorozunk, hogy a felmerülő hibákat azonnal kezelni tudjuk.

Beszerzés, bérlés és tanácsadás

Ha egy vállalkozás vagy szervezet szervereket szeretne beszerezni vagy bérelni, fontos olyan szakértőre támaszkodni, aki segít kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást az adott feladathoz. A mi szolgáltatásunk részeként tanácsadást nyújtunk a szerverek méretezésében és a megfelelő konfiguráció kiválasztásában. Továbbá, ha szükséges, beszerezzük és telepítjük a szervereket a megfelelő licenszekkel.

Biztonságos szerver üzemeletés

A szerver üzemeltetés kulcsfontosságú a vállalkozások és szervezetek sikeres működéséhez. A szerverek biztonságos és hatékony üzemeltetése számos feladatot magában foglal, és speciális szakértelmet igényel. Tapasztalatunk, állandó felügyeletünk, automatizált rendszereink és széleskörű szolgáltatásaink segítségével garantáljuk a szerverek megbízható működését. Ha ön is szeretné megbízhatóbbá tenni informatikai rendszerét, és biztosra akar menni, hogy szerverei mindig optimális állapotban vannak, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk Önnek a szerver üzemeltetés terén. Az Ön sikereink a mi sikerünk is!

Szolgáltatásaink érdekelik, vagy kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+3620 468 39 63

Több kérdése van? Kérjen visszahívást!

6 + 11 =

Küldjön nekünk üzenetet!

15 + 3 =