Home Office megoldások

mobilitás = hatékonyság

A folytonosság megteremtésének számos előnye van. Ha a munka bárhonnan, ugyan olyan hatékonysággal elvégezhető, mint egy cég irodájából, akkor nem kell azon aggódni, hogy fontos feladatok nem lesznek elvégezve időben.

Megtervezzük és felépítjük azt az IT infrastruktúrát, amely lehetővé teszi, hogy az irodai munkák bárhonnan elvégezhetőek és ellenőrízhetőek legyenek…

Cloud

Felhő alapú szerver megoldások Azure, AWS és felhő alapú irodai alkalmazások O365, Google, Jira, Trello, Bitrix24 és még sok cloud alapú szolgáltatás menedzselése.

VPN

Érje el saját belső hálózatát távolról egyszerűen. A VPN használatával az interneten keresztül biztonságosan és titkosítva érheti el cége belső hálózatát.

O 365

A Microsoft Office 365 szolgáltatás az általunk leggyakrabban telepített és menedzselt alkalmazás csomag. Használja Ön is a legmodernebb informatikai technológiát.

biztonságos Távoli elérés otthonról

A költségek optimalizálása végett ma már egyre több cég teremti meg munkáltatói számára az otthoni munkavégzés lehetőségét. Ezzel a bejárás költségét és az irodai költségek egy jelentős része megspórolható. Ma már minden számítógéphez kötött irodai munka elvégezhető távolról.

Elérhető a levelezés, a dokumentumkezelés, a szerver és egyéb alkalmazások távolról. A felhő technológiának köszönhetően pedig már a pénzügyi szoftverek, vállalatirányítási rendszerek és más irodai programok itöbbsége is böngészőalapú, melyek bárhonnan elérhetőek internetkapcsolattal.

A DigITal 365 megtervezi bármilyen méretű cég számára a home office munkakörnyezetet! Szeretné Ön is megismerni ezeket a szolgáltatásokat? Kíváncsi arra, hogy hogyan lehet teljes mértékben távoli munkavégzéssel kiszervezni az irodai feladatokat? Keressen minket és kérjen díjmentes tanácsadást tőlünk. 

jól kontrollálható
távoli munkavégzés

Akik az irodai munkavégzés hatékonyságában hisznek, a távoli munkavégzés eredményességében pedig nem, azoknak szeretnénk bebizonyítani, hogy a távoli munkavégzés teljes mértékben kontrollálható és mérhető. Az, hogy egy munkatárs laptopon vagy más eszközön keresztül mennyi munkaórát dolgozott és milyen tevékenységet végzett pontosan ellenőrizhető alkalmazások segítségével.

Ezek az alkalmazások dokumentálják a munkavégzéssel töltött időt, optimalizálja a feladatok végrehajtásának folyamatait és mérhetővé teszi a folyamatokat. Ezek a szoftverek nem csak az ellenőrizhetőség lehetőségét biztosítják, hanem számos olyan funkcióval segítik a vezetőséget, melyek segítségével átláthatóbbak és jobban előretervezhetőbbek a munkafolyamatok. A valós idejű munkaidő mérés mellett projektmenedzsment funkciókat, vezetői riportokat, üzleti elemzéseket és más CRM funkciókat is biztosítanak ezek a rendszerek. Ha az általunk ajánlott távmunka eszközökkel kapcsolatban érdeklődik keressen minket és bemutatjuk a programokat működésük közben és elmondjuk személyes tapasztalatainkat is. 

Szolgáltatásaink érdekelik, vagy kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+3620 468 39 63

Több kérdése van? Kérjen visszahívást!

2 + 13 =

Küldjön nekünk üzenetet!

12 + 10 =