Szerver üzemeltetés

A szerverek biztonságos és hatékony üzemeltetése összetett feladat, és speciális szakértelmet igényel. Legyen szó akár egy webshop szerverről, akár több tucat gépből álló szerverfarmról, 20 éves szerver üzemeltetői tapasztalatunk garantálja a biztonságos és stabil működést.

Állandó felügyelet

Automata monitoring rendszer

24 órás elérhetőség

Bizonyos meghibásodások előrejelzése

Automatikus értesítések

Gyors távoli és helyszíni hibaelhárítás

Üzemeltetési feladatok

Linux és Windows szerverek

Biztonsági mentés és archiválás

Frissítések, patchek telepítése

Alkalmazások telepítése

Teljesítmény hangolás, karbantartás

Beszerzés, bérlés, tanácsadás

Szerverek méretezése adott feladatra

Vásárlási tanácsadás, specifikáció

Szerver infrastruktúra modernizálás

Beszerzés, és „kulcsrakész” telepítés

Szerver bérlés Microsoft licenszekkel

Windows szerver üzemeltetés

A legtöbb cégnél Windows 10 és 11 operációs rendszert használnak a munkaállomásokon. Ha a cégnél összehangolt csapatmunkára, magas szintű biztonságra és rugalmas jogosultsági szint kezelésre van szükség, akkor a Windows szerver ideális választása lehet egy kisebb cégnek és egy nagyvállalatak is egyaránt!

A Windows szerver előnye, hogy könnyen kezelhető és skálázható, ami lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy rugalmasan alkalmazkodjanak az üzleti igényekhez és növekedjenek a vállalat méretével párhuzamosan. A széles körű támogatást élveznek mind hardver-, mind szoftver szempontból, ezért könnyen integrálhatók a meglévő IT infrastruktúrába. A Windows szerverek más Microsoft termékekkel és szolgáltatásokkal, például az Active Directory-vel vagy az Exchange Serverrel használható, ami egyszerű és hatékony infrastruktúra-kezelést tesz lehetővé.

Linux szerver üzemeltetés

A Linux szerverek rendkívül stabilak és megbízhatóak. A Linux magas rendelkezésre állása, valamint a gyakori frissítések és javítások lehetővé teszik a folyamatos működést és minimalizálják a leállásokat, ami kritikus fontosságú a vállalati környezetben. A Linux nyílt forráskódú rendszer, amely lehetővé teszi, hogy szabadon módosítsák és testre szabhassák az infrastruktúrának és az üzleti céljaiknak megfelelően. Linux szerverek alkalmazásával jelentős költségmegtakarítást lehet elérni a licencdíjak és az üzemeltetési költségek terén.

Szakértő kollégáink Linux specialisták és minősítéssel rendelkeznek, így nem csak Linux szerver üzemeltetést, hanem fejlesztéseket is vállalunk! A Linux szerverek számos előnnyel járnak a vállalati környezetben, beleértve a rugalmasságot, a stabilitást és megbízhatóságot, a skálázhatóságot, a költségmegtakarítást és a biztonságot.

Microsoft Azure cloud szerver

Az Azure Cloud által nyújtott automatizációs és szolgáltatási lehetőségek lehetővé teszik, hogy egyszerűen automatizáljuk a szerverfeladatokat, optimalizáljuk a működést és rugalmasan skálázható, méretezhető minden tekintetben. Az Azure biztonsági funkciói és szolgáltatásai kiemelkedő védelmet nyújtanak az adatok számára. A beépített biztonsági megoldások, például a tűzfalak, a felügyeleti és hozzáférési ellenőrzések, valamint az adatvédelem lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy magabiztosan tárolják és kezeljék az érzékeny információkat a felhőben.

Kétség kívül az Azure a legmodernebb szerverkörnyezetet teremti meg a legmagasabb biztonsági szint mellett, mely nagyvállalatoknak, pénzintézeteknek, gyáraknak, az állami szektornak de a KKV vállalatoknak is olyan magasszintű megoldásokat nyújt, melyek minden igényt maximálisan kielégítenek!

Szerver bérlés

A szerverbérlés költségmegtakarítás szempontjából remek lehetőség azoknak, akiknek nincs megfelelő helyük a helyi szerver kialakítására, valamint a bérlés előnye, hogy nem kell előre jelentős összeget befektetni a hardverek és szoftverek megvásárlására és annak üzemeltetésére sem kell külön erőforrást allokálni. A szerverbérlés konstrukció ezért gyors és költséghatékony szerver megoldás!

Bérelt szerver esetében is a szerverkapacitás könnyen módosítható és bármilyen szolgáltatással programmal könnyen kiegészíthető.A szerver bérlés tartalmazza a támogatást, karbantartást és a frissítéseket is, ami segít a vállalatoknak abban, hogy fenntartsák a szerverek optimális működését és gyorsan reagáljanak az esetleges problémákra.

Az előnyök között szerepel továbbá a frissítések és fejlesztések könnyű elérhetősége, hiszen a szolgáltatók rendszeresen frissítik és karbantartják a bérelt szervereket, így biztosítva a magas szintű biztonságot és a teljesítményt. A legújabb technológiákat és hardverek alkalmazása mellett a folyamatos 24 órás működés és az extramagas biztonsági szint egyaránt garantált.

NAS szerver üzemeltetés

A Network Attached Storage (NAS) szerverek sok esetben a kisvállalati felhasználók körében elterjedt. A NAS szerverek lehetővé teszik, hogy a felhasználók központilag tárolják és kezeljék a digitális adatokat, beleértve a fájlokat, képeket, videókat és más médiafájlokat. A NAS szerverek könnyen kezelhetők, mivel általában egy intuitív webes felhasználói felülettel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a fájlok kezelését és megosztását a hálózaton keresztül. Mindezek mellett a NAS szerverek is kiválóan skálázhatók a tárhely bővítés az adatmennyiség növekedésével párhuzamosan, így megfelelnek a változó tárolási igényeknek.

A NAS szerverek energiahatékonyak és csendesek, így ideálisak kisvállalati környezetekben is. Az adatok biztonságának további növelése érdekében a NAS szerverek gyakran támogatják a RAID technológiát, amely redundáns adattárolást biztosít, így védelmet nyújt az adatvesztés ellen. Mindezek mellett lehetőséget kínálnak a távoli hozzáférésre, így a felhasználók bárhol és bármikor elérhetik és kezelhetik az adatokat internetkapcsolat segítségével. A NAS szerverek további előnye, hogy általában alacsonyabb költségekkel járnak, mint a nagyvállalati szerverek, így megfizethetőbbek a kis- és középvállalkozások számára.

IT monitoring

Ügyfeleink rendszereinek működését monitorozó rendszerünkkel folyamatosan nyomon követjük, de mi is ez az egész, és miért jó?

Az automata felügyelet, vagy más néven IT monitoring két fontos feladatot lát el.
Egyrészt a napi működést segíti, másrészt a hosszabb távú informatikai beruházásokhoz szolgáltat adatot. Ismerd meg részletesebben az IT monitoring folyamatainkat!  Bővebb információkért olvass tovább…

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az Ön vállalkozásában milyen szerver operációs rendszereket használnak?

Az Ön vállalkozásában milyen szerver operációs rendszereket használnak?

Vállalkozása hány szervert üzemeltet?

Vállalkozása hány szervert üzemeltet?

Kérjük adja meg a saját, vagy a vállalkozásának a nevét.

Kérjük adja meg a saját, vagy a vállalkozásának a nevét.

Kérjük adja meg email címét*

Kérjük adja meg email címét*

Ha visszahívást szeretne, kérjük adja meg telefonszámát.

Ha visszahívást szeretne, kérjük adja meg telefonszámát.

Egyéb üzenet

Egyéb üzenet

reCAPTCHA field is required please complete!

Bízza ránk a szerver üzemeltetést!

Ismerjen meg minket személyesen is,
vegye fel velünk a kapcsolatot!

Z

Gyors távoli és helyszíni segítségnyújtás

Ha probléma van, akkor az a legfontosabb, hogy a lehető leggyorsabban elhárítsuk a felmerülő hibákat! 

Z

Tapasztalt informatikai szakemberek

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink nem ismernek lehetetlen rendszergazda feladatot!

Z

Nem csak üzemeltetünk, fejlesztünk is

Segítjük ügyfeleinket, hogy számukra a legjobb irodai szoftver és hardver környezet támogassa minden nap a munkájukat!

Z

Naprakész tudás és innováció

Az informatikai a leggyorsabban fejlődő iparág, melyben a legfontosabb szakmai tényező, hogy naprakészek és innováció követőek legyünk mindig!

Díjmentes szerver tanácsadás

Nem tudja, hogy melyik a legjobb és legköltséghatékonyabb szerver megoldás?

A szerver tanácsadás alkalmával felmérjük a pontos igényeket, mely alapján a legjobb megoldási javaslatokat is felvázoljuk. Az egyeztetést követően elküldjük a szerver(ek) működésére és üzemeltetésére vonatkozó ajánlatunkat, hogy pontos legyen az előretervezés és felkészülés a szerver projekt megvalósítása és elindítása előtt!

Szolgáltatásaink érdekelik, vagy kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+3620 468 39 63

Több kérdése van? Kérjen visszahívást!

10 + 13 =

Küldjön nekünk üzenetet!

6 + 11 =

Szerver üzemeltetés

A biztonság és a hatékonyság alapja!

A digitális korban az informatikai rendszerek és szerverek kulcsfontosságú szerepet játszanak minden vállalkozás és szervezet életében. A szerverek biztonságos és hatékony üzemeltetése nem csupán egy egyszerű feladat, hanem egy összetett folyamat, amely speciális szakértelmet, tapasztalatot és odafigyelést igényel. Ebben a cikkben bemutatjuk, miért fontos a szerver üzemeltetés, és miért érdemes olyan szakértőkre bízni, akik rendelkeznek a szükséges tudással és tapasztalattal.

  • GYORS – 100%
  • EREDMÉNYES – 100%
  • Költségmentes – 100%

Tapasztalat és megbízhatóság

A szerverek üzemeltetése során nem szabad alábecsülni annak fontosságát. Legyen szó egy kisvállalkozás webshopjáról vagy egy nagyvállalat komplex szerverfarmjáról, mindkét esetben az üzleti folyamatok zökkenőmentes működése múlik a szerverek megbízhatóságán és teljesítményén. Az átlagos vállalkozásoknak nincs idejük és erőforrásuk arra, hogy szervereikkel foglalkozzanak, és itt jön képbe a szerver üzemeltetés szakértője.
A mi vállalatunk 20 éves szerver üzemeltetői tapasztalattal rendelkezik, és számos ügyfelünknek biztosítottuk a szervereik stabilitását és biztonságát. Az idő alatt, amit ezen a területen eltöltöttünk, megtanultuk a legújabb technológiákat és módszereket, hogy mindig a legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek.

Állandó felügyelet és automatizált rendszerek

A szerverek állandó felügyelete és monitorozása kulcsfontosságú a hibák és problémák időben történő felismeréséhez és megelőzéséhez. A mi szolgáltatásunk részeként 24 órás elérhetőséget biztosítunk, így bármikor készen állunk reagálni, ha valamilyen probléma merül fel.
Az automatizált monitoring rendszereink segítségével gyorsan észleljük a szerverek teljesítményében vagy biztonságában bekövetkező változásokat. Az ilyen rendszerek azonnal értesítést küldenek, ha probléma merül fel, így még mielőtt az ügyfél észrevenné, mi már dolgozunk a megoldáson. Ennek köszönhetően minimalizáljuk a leállások és a szerverproblémák okozta károkat.

Beszerzés, bérlés és tanácsadás

Ha egy vállalkozás vagy szervezet szervereket szeretne beszerezni vagy bérelni, fontos olyan szakértőre támaszkodni, aki segít kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást az adott feladathoz. A mi szolgáltatásunk részeként tanácsadást nyújtunk a szerverek méretezésében és a megfelelő konfiguráció kiválasztásában. Továbbá, ha szükséges, beszerezzük és telepítjük a szervereket a megfelelő licenszekkel.

Biztonságos szerver üzemeletés

A szerver üzemeltetés kulcsfontosságú a vállalkozások és szervezetek sikeres működéséhez. A szerverek biztonságos és hatékony üzemeltetése számos feladatot magában foglal, és speciális szakértelmet igényel. Tapasztalatunk, állandó felügyeletünk, automatizált rendszereink és széleskörű szolgáltatásaink segítségével garantáljuk a szerverek megbízható működését. Ha ön is szeretné megbízhatóbbá tenni informatikai rendszerét, és biztosra akar menni, hogy szerverei mindig optimális állapotban vannak, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk Önnek a szerver üzemeltetés terén. Az Ön sikereink a mi sikerünk is!

Szolgáltatásaink érdekelik, vagy kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+3620 468 39 63

Több kérdése van? Kérjen visszahívást!

8 + 12 =

Küldjön nekünk üzenetet!

15 + 7 =