Díjmentes tanácsadás

Informatikai felmérés és tanácsadás 5 lépésben!

Az informatikai tanácsadás keretein belül megoldási javaslatokat adunk a jelenlegi problémákra, felmérjük a jelenlegi IT infrastruktúra hatékonyságát és az IT biztonsági szintet. Az egyeztetést követően elküldjük a megoldásokat tartalmazó tanácsokat, melyek alkalmazásával optimalizálni tudja az informatikai infrastruktúra hatékonyságát és költségeit.

  • GYORS – 100%
  • EREDMÉNYES – 100%
  • Költségmentes – 100%

01

Imformatikai eszközök felmérése

Megvizsgáljuk a meglévő informatikai eszközök állapotát és azok IT biztonsági szintjét. A hatékonyabb munka érdekében tanácsaokat adunk a legjobb irodai szoftverek használatával kapcsolatban.  Ellenőrízzük a laptopok, asztali számítógépek, nyomtatók és egyéb eszközök állapotát.  Az eszközfelmérést követően egy kiértékelést adunk a jelenlegi állapotról, hogy teljes képet kapjon a hiányosságokról és az esetleges fejlesztésre szoruló területekről.

02

Szerverek vizsgálata, optimalizálása

A szerverek vizsgálata alkalmával ellenőrízzük a biztonsági szint állapotát, a biztonsági mentéseket. Windows, Linux és Azure szerverek átvizsgálását, valamint karbantartását is tudjuk vállalni az átvizsgálás keretein belül. A felmérést követően szerverekre vonatkozóan is IT biztonsági tanácsokat adunk a nagyobb biztonság érdekében.

03

Hálózati diagnosztika és hálózati eszközök áttekintése

Informatikai felmérésünk tartalmazza a hálózat ellenőrzését és a hálózati eszközök átvizsgálását is. Megvizsgáljuk és szükség esetén feltérképezzük a vezetékes hálózatot és annak tulajdonságait, esetleges rejtett hibáit. Vizsgáljuk a végpont védelmet és a vezeték nélküli Wifi-s hálózati eszközöket is.

04

IT biztonsági szint ellenőrzése

Az IT biztonság a folyamatos és egyre növekvő támadások miatt fontosabb, mint korábban. Zsaroló vírusokkal értékes adatokat tulajdoníthatnak el cégektől vagy komoly működési problémákat okozhatnak. Informatikai felmérésünk éppen ezért már önmagában már az IT biztonsági pontok miatt is rendkívüli értéket képvisel.

05

Informatikai igények felmérése és tanácsadás

A meglévő rendszertől függetlenül folyamatosan vannak új igények, melyek informatikai fejlesztéssel járnak. Sok esetben az informatikai felmérés hatására is fogalmazódnak meg új igények, illetve a cégek ettől függetlenül is folyamatosan fejleszenék vagy optimalizálnák meglévő rendszereiket.

Mi meghallgatjuk ezeket az igényeket és sok éves szakmai tapasztalatainkra alapozva igyekszünk  költséghatékony és eredményes megoldásokat szállítani!