IT biztonság

Biztonságos működés

A zavarmentes biztonságos munka alapja, hogy minden informatikai eszköz és szoftver naprakész legyen. Rengeteg időt spórolunk meg ügyfeleinknek azzal, hogy modern és jól működő informatikai hátteret biztosítunk Nekik. Hogyan tesszük mindezt?

Optimalizáljuk a laptopokat, számítógépeket és egyéb informatikai eszközöket, hogy gyorsan és hibamentesen üzemeljenek. Ezeket az eszközöket rendszeresen karbantartjuk, hogy gyorsaságuk és élettartalmuk hosszabb ideig biztosítva legyen. Igaz ez a szoftverekre is, melyeket rendszeresen frissítünk, hogy ne okozzanak működési hibákat és ne legyen adatvesztés.

Laptopok

Laptopok üzemeltetése, karbantartása, frissítése és javítása.

Asztali gépek

Aztali munkaállomások optimalizálása, karbantartása és frissítése.

Mobil eszközök

Mobil eszközök szinkronizálása egyéb munkaállomásokkal.

Szerverek

Szerverek karbantartása, kezelése és folyamatos monitorozása, IT biztonság.

Irodai eszközök

Egyéb informatikai eszközök karbantartása, szinkronizálása és frissítése.

Hálózati szeközök

Hálózati eszközök kezelése és üzemeltetése, switch-ek, router-ek, jelerősítők.

Hatékony végpontvédelem

A céges adatok megvédéséhez elengedhetetlen a végpontvédelem. Cégünk az ESET vírusirtók minősített partnere egyéb vírusirtókat is alaklamazunk a maximális védelem biztosításának érdekében. 

Z

gyors problémamegoldás

Z

modern és biztonságos megoldások

Z

szakértőkből álló csapat

Z

ügyfélközpontú gondolkodás és kommunikáció

Első a biztonság

Az informatika területén a legdinamikusabban talán a kiberbűnözés fejlődik sajnos. Mivel a cégek ma már elsősorban a digitális tartalomra építenek, ezért a legfontosabb adataink megvédése. Legyen szó bármilyen eseményről az adatok biztonsága, megvédése, visszatölthetősége olyan alapvető szempont, melyet minden cégnek profin kell kezelnie mérettől és adatmennyiségtől függetlenül. Az adatok megvédésén és a biztonsági mentések mellett nagyon fontos, hogy az érzékeny személyes adatok ne jussanak illetéktelenek kezébe. A Digital365 szakértői csapata nagy figyelmet fordít arra, hogy az IT biztonság területén a legfelkészültebbek legyenek.

Kérdése van? Vagy érdeklődik?
írjon nekünk